Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

PROJECT ENGINEER (HOOG- EN MIDDENSPANNING)

PROJECT ENGINEER (HOOG- EN MIDDENSPANNING)


Deze vacature is ter uitbreiding van ons vaste team in ‘s-Hertogenbosch. Wij maken een sterke groei door en zien deze nog verder gaan. Ben jij leergierig en enthousiast? Dan willen wij graag investeren in jouw kennis zodat jij van vaste waarde kan worden voor onze organisatie.

Functieomschrijving
Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren van multidisciplinaire projectteams en heb je interactie met onze klanten. Jij bent als Lead onderdeel van een projectteam en je werkt aan projecten voor landelijke - en regionale netbeheerders. Onder leiding van de Projectleider geef je leiding aan een team van engineers en tekenaars en ontwerpt samen de secundaire - en primaire installaties voor hoogspanningsstations voor nieuwbouw, uitbreidingen en renovaties.

Bevoegdheden
Leidinggeven aan engineers, designers en tekenaars;
Bewaken van budget, planning en kwaliteit;
Rapporteren van voortgang aan de Projectleider;
Overleg met de opdrachtgever;
Opstellen van prijscalculaties;
Uitvoeren van opnames op locatie;
Uitwerken van de basic engineering voor het detail ontwerp;
Eindcontrole en het opleveren van kwalitatief hoogwaardige uitvoeringspakketten voor realisatie;
Veilig en verantwoord werken
PROJECT

Jouw profiel
HBO-diploma Elektrotechniek en/of Energietechniek met minimaal 7 jaar relevante werkervaring (bij voorkeur aangevuld met bouwkunde en werktuigbouwkunde);
Ervaring en Kennis van software-, teken- en berekeningsprogramma’s zoals Acad, Elcad, Eplan, Vision en Intelec;
Aantoonbare leidinggevende vaardigheden;
Goede beheersing van de Nederlandse taal;
Jouw kwaliteiten
Je bent van nature een leider en je hebt sterke communicatie skills. Jij levert hoge kwaliteit binnen de aangegeven planning en budget. Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
Jij bent een team player en flexibel ingesteld.


Ons aanbod
Wij bieden u een marktconform salaris inclusief een 13e maand. Tot de standaard emolumenten behoren: Een contract bij TechnipFMC EPG op de payroll, lease auto, laptop en mobiele telefoon.

Vind jij het een uitdaging om als Project Engineer samen met engineers succesvol hoogspanningsinstallaties te ontwerpen en wil jij diverse landelijke - en regionale energienetbeheerders verder ontwikkelen?
Dan ben jij degene die wij zoeken!


Ben je geïnteresseerd in een leuke werkomgeving binnen TechnipFMC | Technip-EPG B.V. stuur jouw CV met motivatiebrief naar: kevin.bruining@technipfmc.com


Heb je meer informatie nodig? 

Neem contact op met Kevin Bruining (+31 88 5620032)

Acquisition to this vacancy is not appreciatedO Futuro do Petróleo e Gás: Inovações Sustentáveis e Desafios do Setor em 2024

Postagens mais Visitadas

Técnico
Mecânico Offshore; Almoxarife
Alphatec